MODALDIALOG
13
FEBRUARI PÅ GRAND HÔTEL,
STOCKHOLM
Varmt välkommen till Telekomgalan tisdagen den 13 februari 2018!

För sjunde året i rad rivstartar vi våren med Telekomgalan. Eftermiddagen ägnas åt att lyssna på spännande föreläsare och diskussioner och på kvällen är det dags för galamiddag där branschen prisas när Telekompriset delas ut i sju kategorier.

I år har vi ändrat om bland priserna, nya kategorier är Årets digitaliseringsinitiativ, Årets nätoperatör och Årets talang. Dessutom styrs ett av priserna av kundernas upplevelse - Årets operatör delas i år ut i samarbete med Nordic Bench och vinnaren utses genom en oberoende NPS®-undersökning.

Telekomprisets sju kategorier är:

Årets digitaliseringsinitiativ
Tilldelas ett digitaliseringsinitiativ, såväl konsument- som företagsinriktat, som har bidragit till en ökad digitalisering som gjort stor nytta för målgruppen.

Årets nätoperatör
Till priset Årets nätoperatör kan du nominera bolag som har satsat på och utnyttjat sina nät väl. Det kan vara mobil- såväl som fast- och stadsnät.

Årets marknadskampanj
Här kan du nominera en kampanj, oberoende av format, som har utmärkt sig positivt i Sverige under det gångna året, antingen innovativt eller genom stort genomslag.

Årets talang
Till Årets talang kan du nominera en person under 35 år som verkligen har bidragit antingen till det egna bolaget eller till telekombranschen i stort.

Årets ledare
Priset som Årets ledare tilldelas en person som betytt mycket för att föra sitt företag eller organisation framåt, eller på annat sätt bidragit till att lyfta telekombranschen.

Årets kvinnliga förebild
Här kan du nominera en kvinna i telekombranschen som har varit en stark förebild för andra kvinnor. Det är viktigt att locka fler kvinnor till vår bransch och därför behövs kvinnliga förebilder som visar att det finns plats för och ett behov av dem.

Årets operatör
Detta pris delas ut i samarbete med Nordic Bench och vinnaren utses genom en oberoende NPS®-undersökning bland kunder i branschen. Till detta pris kan du alltså inte nominera något bolag.Nu är nomineringarna öppna, så passa på att nominera dina favoriter i respektive kategori!
Anmäl dig
Nominera
DELA DENNA SIDA
UTSTÄLLARE
Anmäl dig
TALARE
INFORMATION
Tid & Plats: Tisdagen den 13 februari i nyöppnade Vinterträdgården, Grand Hôtel, Stockholm.
Pris: 6 590 kr, exkl moms. I priset ingår seminarium, dokumentation, fika, mingel och galamiddag.
Rabatt: Prenumeranter på Telekomnyheterna får 500 kr i rabatt.
Kontakt: Malin Svenberg, vd Exakt Media AB, malin.svenberg@exaktmedia.se, 070-668 44 99.
EXAKT MEDIA
Johannesgränd 1
111 30 Stockholm
08-455 6770
info@exaktmedia.se
www.exaktmedia.se
Org. nr. 556733-3561